Om stillingen
Vi søkjer etter ein erfaren a la carte kokk for sesongen 2025.
Sesongen vil være frå midten av juni til slutten av september.
Vi ønskjer at du er ein serviceinnstilt person med erfaring som kokk fra a la carte.
Du må kunne jobbe systematisk og effektivt i eit hektisk miljø. Du må ha god samarbeidsevne og kunne snakke norsk og/eller engelsk.
Vi er ute etter ein medarbeidar som er fleksibel, og som kan jobbe dagtid, kveldstid og helgar.
Ta kontakt for meir informasjon.
Hoven Restaurant AS
BedriftHoven Restaurant AS
Vis flere jobber for denne bedriftenSøk etter flere lignende stillinger
Lignende stillinger
Cabin Crew
Arbeidsleder, Lumon Norge AS, Oslo
Oslo - Lumon Norge AS - Publisert 28.3.2025TUI Hotel or Service Rep
Norge - Tui Holding AS - Publisert 25.3.2025Distriktsselger, Lumon Norge AS, Oslo
Oslo - Lumon Norge AS - Publisert 21.3.2025Bli en del av Lumons salgsteam
Oslo - Lumon Norge AS - Publisert 13.3.2025Fleksibelt deltidsjobb for kodegjennomgang av AI
Oslo - Outlier Ai - Publisert 13.3.2025